Monday, November 7, 2011

Със сладко от горски ягоди


Опитах поничките от  блога на Пеп-чо .
Искам да споделя резултата в картинка.


Направих четвърт доза-достатъчна за двама души, които не обичат много сладко J  Получиха се много добре-въздушни и меки, единствено очаквах да са с хрупкава коричка.  Сладкото от горски ягоди бе чудесна добавка към тези вкусни понички.
Препратка към още един вид понички, Понички-Ванилинки.

Предполагам знаете плодовите млекца на Активия и десертчетата им (не намирам съществена разлика между двете, не са познатото ни кисело мляко, но не са и крем), обичам да добавям счукани овесени ядки към тях за повече фибри и лъжица домашно сладко. Трикът е ядките да се оставят да омекнат за около 20 мин. Избирайт е пресовани  ядки, защото те са "бързоставащи". Йогурт (кисело мляко), овесени трици, сладко и/или плодове е  комбинация, позната в Северна Америка, като парфе  и се предлага в някои закусвални.

No comments:

Post a Comment