125 гр крема сирене
200 гр полусладък шоколад
30 мл мляко
30 мл краве масло, стайна температура
1-2 банана
Разтопете на парна баня шоколадът с добавеното към него мляко. Разбийте го с крема сиренето и маслото. Охладете в хладилник за около 30 мин. Нарежете банана на хапки и върху всяка хапка поставете част от шоколадовата смес.
Много интересни хапки, а как изглеждат само ......мммммммммм :)). Записвам си ги, непременно ще пробвам. Благодаря за рецептата.
ReplyDeleteПоздрави!
Светле, много вкусно и оригинално!
ReplyDeleteПрегръдка и хубава сряда!
Привет Дани и Диана! Благодаря, пожелавам ви усмихнат уикенд!:)
ReplyDeleteЕха, бързо, вкусно и ефектно :) Много готина идея! Сърдечни поздрави!
ReplyDeleteБлагодаря, Габи! И много бързо свършиха тези "молто бачи":))))Усмихнат ден!
ReplyDelete