Леки сандвичи, вдъхновени от Тапас-ресторантите в Барселона.
Тези дни си купих рачешки флейки и омарени рулца (lobster rolls) и затова ви предлагам още два варианта за представянето им на трапезата, освен коктейлът с морски дарове.
Първият вид садвичи се състои от авокадо, майонеза, рулца омар, краставица и яйце, черен пипер и чили сос могат да се добавят по желание, хлябът е домашно правен, пълнозърнест.
***
Вторият вид садвичи е направен от пастет, който съдържа едро намачкани рулца от омар, майонеза и песто Дженовезе, сол и лимонов сок; авокадо и печени, червени пиперки на “Дерони”, черен пипер, препечени филийки, пълнозърнест хляб.
Прекрасни са! Толкова изискани! Благодаря за идеята!
ReplyDeleteСветле, ....много красиви сандвичи си направила! Така красиво естетически си ги поднесла, че.... с удоволствие бих опитала един!
ReplyDeleteЖелая ти красива и хармонична неделя! Сърдечни поздрави!