tag:blogger.com,1999:blog-7075255487325558147.post8064338182356731166..comments2023-11-14T03:08:44.788-08:00Comments on Eclectic Cuisine: Брюкселско зеле с Азиаго и гъбиSvetlana Dhttp://www.blogger.com/profile/08201854224528433580noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-7075255487325558147.post-14447971794591037932012-11-06T07:50:47.653-08:002012-11-06T07:50:47.653-08:00Здравей, Дани! Не, не се вари предварително. Именн...Здравей, Дани! Не, не се вари предварително. Именно продължителната топлинна обработка на този зеленчук предизвиква неприятна миризма на варено или развалено зеле. Прегръдки и хубава седмица и на теб!:)Svetlana Dhttps://www.blogger.com/profile/08201854224528433580noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7075255487325558147.post-67594677455433235602012-11-05T21:34:57.930-08:002012-11-05T21:34:57.930-08:00Светле, не се ли вари предварително зелето, или то...Светле, не се ли вари предварително зелето, или това задушаване е достатъчно?<br />Не консумирам много от зелето, заради една специфична миризма!<br />Твоето предложение ми харесва :)<br />Хубава седмица!Danihttps://www.blogger.com/profile/12150416067028333229noreply@blogger.com