tag:blogger.com,1999:blog-7075255487325558147.post7720224926253522628..comments2023-11-14T03:08:44.788-08:00Comments on Eclectic Cuisine: Точена баница / homemade phyllo dough / cheese pastry from Bulgaria - BanitzaSvetlana Dhttp://www.blogger.com/profile/08201854224528433580noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-7075255487325558147.post-35453928861630918212011-06-19T06:49:49.369-07:002011-06-19T06:49:49.369-07:00Благодаря, Мони! Всеки си има силните страни, твои...Благодаря, Мони! Всеки си има силните страни, твоите десерти например, много ми харесват!:))) Научих се да точа преди 15 години, а хлябовете са ми страст. Най-тънки корите стават с мятане и когато са омаслени, но това го правя, когато съм на село, на двора:) иначе всичко в кухнята ще се опръска с олио:)Svetlana Dhttps://www.blogger.com/profile/08201854224528433580noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7075255487325558147.post-71725695210941504582011-06-19T06:30:53.040-07:002011-06-19T06:30:53.040-07:00Уважавам страшно много жени, които могат да точат....Уважавам страшно много жени, които могат да точат. Аз си признавам, че така и не можах да се науча, не ги докарвам толкова тънички, колкото ми се иска и колкото трябва. Затова се налага да използвам готови.:-(( Светле, твоята баница е превъзходна, поздравления!<br />Най-сърдечни поздрави!:-))Monihttps://www.blogger.com/profile/17083378429456829502noreply@blogger.com